24.08.2010

Creative Arts Emmy Awards

Emmy Ödülleri'nin alt başlıklarından biri olan Creative Arts Emmy Awards (daha teknik konularda veriliyor) geçtiğimiz cumartesi günü Los Angeles'ta Nokia Theatre'da yapıldı. 29 Ağustos'ta yapılacak olan Emmy Ödülleri'nde kırmızı halıya doymadan önce Christina Hendricks, Robbin Williams ve Neil Patrick Harris'in fotoğraflarıyla mutlu olalım.


Discovery Channel'daki Myth Busters programını biliyor musunuz? Şehir efsanelerini test edip gerçek olup olmadığını araştıran iki çılgından oluşan ( şu anda 5 kişiden oluşuyor aslında ekip ama benim gönlümde sadece Jamie Hyneman ve Adam Savage var!) ekibin Emmy Ödülü Adayı maceraları! Aşağıdaki fotoğrafta ekibi görebilirsiniz:


Neil Patrick Harris'i How I met Your Mother ı izleyenler bilir, hatta bence izlemeyenler de bilir! Facebook ve Youtube da dolaşan efsaneleşmiş Barney karakteriyle gönüllere taht kurmuş bir kişi kendisi. (en azından benimkinde çook özel bir yeri var) Her ne kadar artık anne çıksıın! diye biraz da sıkılarak diziyi izliyorsam da Barney muhteşem bence! Neyse, geceye sevgilisi David Burtka ile katılan Neil Patrick Harris geceden 2 ödülle dönmüş (Tony Awads u sunma performansı ve Glee deki yardımcı rolü için). Bu arada belirtmekte yarar var, çift taşıyıcı anneden ikiz çocuk sahibi olmayı bekliyor. Bence çok sevimli bir çiftler, tebriklerimi gönderiyoruum :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder