11.03.2010

İstanbul kazan ben kepçe!

İstanbul gibi kocamaan bir şehirde yaşarken insan her şeye hakim olamıyor bazen. Yapılabilecek o kadar çok şey var ki, bazen bir çoğunda haberdar bile olmuyor insan. Neyse ki artık İzmir'deyim de böyle dertlerim yok! =)
Hala İstanbul'da olanlar içinse gündemi takip etmek için birkaç kaynaktan bahsetmek gerek. Time Out İstanbul zaten birçok kişi tarafından bilinen ve sevilen bir dergi, aynı zamanda internet sitesi de çok başarılı bence.
Son zamanların gözdesi Mia Posta ve Pukka Living ikilisi de yeme-içmenin yanında alışverişe dair de çok güzel yerlerden bahsediyor. Her gün özellikle Mia Posta'dan gelen maili okumadan rahat edemiyorum artık. :)



Son olarak daha az bilinen ama benim hayranı olduğum bir e-dergiden bahsetmek istiyorum: Le Cool Magazine. İlk defa 2003 yılında Barcelona için hayatına başlayan dergi, 2006 yılında beri İstanbullular için de var. Keşfedilmeye dair alternatif aktivitelerden haberdar olmak istiyorsanız bir tık yeterli. Her hafta perşembe günü çok güzel ve özel tasarımlı bir dergi mail kutunuza kadar geliyor! Le Cool aynı zamanda Londra, Dublin, Barcelona, Madrid, Lizbon, Moskova ve Budapeşte için de dergi çıkartıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder